0 تومان سبد خرید
سبد خرید شما خالی است

بر اساس آمار آکادمی آلرژی، آسم و ایمنی‌شناسی امریکا، در سال ۲۰۱۵ تعداد ۵.۶ درصد از کودکان در آمریکا (۴.۱ میلیون بچه) دارای حساسیت غذایی تشخیص داده‌ شده‌اند. اما حساسیت غذایی در بین افرادی که اگزمای پوستی دارند بسیار رایج است؛ حدود ۳۰ درصد از کودکان زیر ۵ سالی که اگزما دارند، دارای حداقل یک حساسیت غذایی هستند. محققین طبق تحقیقاتی که سال ۲۰۱۴ در مجله Investigative Dermatology به چاپ رسید، «درماتیت آتوپیک» را که رایج‌ترین نوع اگزما است به عنوان بزرگ‌ترین عامل در افزایش حساسیت غذایی در نوزادان دانستند. این آلرژی‌ها می‌توانند باعث واکنش‌های مختلف مثل اگزما، بیماری‌های دستگاه گوارشی و تنگی نفس شوند. اگر کودک شما چنین واکنش‌هایی را بعد از خوردن غذا نشان می‌دهد، باید نزد پزشک متخصص تست آلرژی انجام دهد تا مشخص شود که به چه مواد غذایی حساسیت دارد.

 

خوردن غذاهایی که تاثیر ضدالتهابی در بدن دارند می‌تواند باعث کاهش علائم اگزما شود.

 

ماهی‌های روغنی

ممکن است بتوانید علائم اگزما را با مصرف ماهی‌های روغنی مثل سالمون و شاه‌ماهی کاهش دهید. روغن ماهی دارای میزان زیادی از اسیدهای چرب امگا ۳ است و امگا ۳ خاصیت ضد التهابی قوی دارد. شما حتی می‌توانید برای بهره‌مند شدن از امگا ۳ از قرص‌های مکمل امگا ۳ استفاده کنید. به طور کلی توصیه می‌شود به صورت روزانه حداقل ۲۵۰ میلی‌گرم اسید چرب امگا ۳ دریافت کنید که بهترین حالت دریافت آن از غذا است.

 

 

 

غذاهای دارای کوئرستین

کوئرستین (Quercetin) فلاونولی بر پایه گیاهی است که به بسیاری از گیاهان، گل‌ها، میوه‌ها و سبزیجات کمک می‌کند تا رنگ خودشان را به دست بیاورند. این ماده همچنین یک آنتی‌اکسیدان و آنتی‌هیستامین قوی است؛ به این معنا که باعث کاهش التهابات و میزان هیستامین در بدن شما می‌شود.

 

 

 

غذاهای دارای کوئرستین شامل این خوراکی‌ها می‌شوند.

سیب        بلوبری        گیلاس         بروکلی           اسفناج          کلم کالی

 

 

غذاهای دارای پروبیوتیک

غذاهایی مثل ماست و دوغ پروبیوتیک موادی دارند که به تقویت

سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

غذاهایی که سرشار از پروبیوتیک هستند شامل این موارد می‌شوند:

  • نان‌های پخته شده با خمیرترش
  • خیارشور طبیعی
  • پنیرهای نرم مثل پنیر گودا
  • کلم ترش
  • کفیر

 

مصرف چه غذایی را باید محدود یا ممنوع کرد؟

غذایی که شما مصرف می‌کنید مشخصا باعث اگزما نمی‌شود اما می‌تواند علائم اگزما را تحریک کند؛ مخصوصا غذاهایی که به آن‌ها حساسیت دارید. حساسیت‌های غذایی رایج شامل این خوراکی‌ها می‌شوند:

  • لبنیات
  • تخم مرغ
  • سویا
  • مغزها (خشکبار)

غذاهایی که مواد نگه دارنده و ترکیبات مصنوعی دارند هم ممکن است باعث بدتر شدن علائم اگزما شوند. این خوراکی‌ها شامل غذاهایی که دارای میزان زیادی چربی ترانس هستند مثل کره مارگارین، غذاهایی عمل‌آوری شده و فست فود هم می‌شوند. غذاهایی که میزان زیادی قند دارند نیز می‌توانند اگزمای پوستی را تحریک کنند. قند باعث افزایش میزان انسولین می‌شود که نتیجه آن افزایش التهاب است. خوراکی‌هایی رایجی که میزان زیادی قند دارند از این قرارند:

  • کیک
  • بعضی از انواع قهوه
  • نوشابه‌ها
  • بعضی از آب‌میوه‌ها
  • فست فودها مثل همبرگر

 

مشاهده مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود


 

اگزما چیست ؟

انواع اگزما

تاثیر آب یونیزه قلیایی بر روی بیماری های پوستی

درمان شدگان بیماری های پوستی

مخترع و مدیرعامل شرکت


دکتر مؤمنی

تماس تلفنی همه روزه از ساعت 20 الی 22

واتس اپ 24 ساعته 7 روز هفته

09120584053

09303748811


******** اینستاگرام شرکت *******

در خصوص مشاهده تجربیات درمان شدگان

به صفحه اینستاگرام شرکت مراجعه کنید

Instagram:

Magnetic_Water_Iran

تجربه خرید با خیال راحت


 

 

 

 

مدیر فروش: 09913397709

هفت روز هفته 24 ساعت