درمان و پیشگیری بیماری MS
در خصوص مشاهده فیلم توضیحات کامل خواص
آب مغناطیسی و قلیایی در درمان و پیشگیری
بیماری ام اس
به پایین صفحه مراجعه فرمایید
بیماری ام اس چیست؟
مولتیپل اسکلروز (MS) یک بیماری مزمن است که بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر میگذارد، علائم آن از خفیف و متناوب تا شدید و دائمی میتواند خسته یا ناتوانکننده باشد در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای MS نیست، اما بسیاری از داروها و درمانهای جایگزین در دسترس هستند. درمان MS معمولاً علائم بیماری را هدف قرار میدهد، زیرا علت آن شناختهشده نیست و علائم MS ناشی از فروپاشی ارتباط بین مغز و اعصاب است برای همین درمان کامل این بیماری فعلاً غیرممکن است و تنها تحقیقات و مطالعات انجامشده توانسته راههای برای کنترل و درمان علائم بیماری ام اس نتیجهبخش باشد پس با این اوصاف نسخههای پیشنهادی این بخش از سلامت نمناک روشها و گیاهانی را معرفی میکند که برای درمان و کنترل علائم بیماری مولتیپل اسکلروزیس مفید خواهد بود.
این بیماری مختص اعصاب مرکزی بوده (مغز و نخاع) و ایجاد لکههای سفید یا پلاکهای متعددی در مغز میکند. پلاکها گویای سفت شدگی غلافهای سلولهای (میلینها) عصبی مغز میباشند که این سفت یا سخت شدگی جلوگیری از انتشار جریان الکتروشیمیایی رشتههای عصبی و اختلال در حرکات میشود و درنتیجه فرمانی که از مغز صادر میشود بهراحتی به اعضاء و ماهیچهها نمیرسد و کار بهراحتی انجام نمیشود. مغز فرمانده، کل بدن بوده و در جایگاه رفیعی قرار دارد. شخص باید دقیقاً این اندام مهم و حیاتی را بشناسد و حداکثر مراقبت را از این اندام مهم بنماید.
علائم و نشانههای مهم بیماری ام اس
این بیماران معمولاً در مستقیم حرکت کردن مشکلدارند. درواقع این عدم تعادل در کنترل حرکات معمولاً با پیشرفت تخریب سلولهای عصبی فرد را تحت تأثیر قرار میدهد. به همین خاطر است که بسیاری از مبتلایان به MS برای راه رفتن نیاز به عصا دارند.
کاهش حافظه از علائم بیماری ام اس
کاهش و ضعف حافظه، ناتوانی در تمرکز، صحبت کردن و مشکلات زبانی از اختلالات رایج درنتیجهی پیشرفت MS است که البته خیلی وقتها میتواند از علائم شروع این بیماری باشد.
یکی از نشانههای بیماری ام اس کاهش حافظه است
اختلالات جنسی از علائم بیماری ام اس
در بیماران مبتلابه اماس در مراحل شدید، اختلالات جنسی یکی از شایعترین اختلالات در نظر گرفته میشود. این وضعیت که در بیشتر اوقات عارضهای غیرقابل پیشگیری است، خیلی وقتها یکی از علائم ابتلا به MS در نظر گرفته میشود.
اختلال در کنترل ادرار و مدفوع یکی از علائم اماس
بیاختیاری در دفع ادرار و مدفوع در بیماری MS دور از انتظار نیست. تقریباً 80 درصد بیماران مبتلابه MS در کنترل ادرار و مدفوع خود مشکلدارند. این افراد معمولاً از احساس دفع ادرار مکرر و ناگهانی در عذاب هستند. مشکل آزاردهنده دیگر در این افراد، اسهال مداوم و اختلال کنترل تخلیه روده است.
اختلال در کنترل ادرار از علائم بیماری ام اس است
دوبینی و تاری دید از علائم اماس
دوبینی یا همان اختلالات بینایی به دلیل حملهی بیماری ام اس به سیستم عصبی و تأثیر بر روی عصب بینایی به وجود میآید و بهطور شایع در مبتلایان به بیماری ام اس دیده میشود.
گزگز و مورمور شدن انگشتان بیحسی از نشانههای اماس
بیحسی و مورمور شدن مداوم که معمولاً صورت و دستها و پاها را درگیر میکند، عارضهی شایع بیماران مبتلابه MS است که به علت آسیب و تخریب سلولها عصبی در مغز و نخاع ایجاد میشود. پاها شایعترین بخش بدن برای بروز این عارضهاند.
بیحسی انگشتان یکی از نشانههای بیماری ام اس
ضعف و گرفتگی عضلات از علائم بیماری ام اس است
اسپاسم ها و گرفتگیهای عضلانی حملهای یکی از علائم آزاردهندهی اماس است. این اسپاسم ها معمولاً شدیداً دردناک هستند، در بخشهای انتهایی بدن نظیر دستها و پاها ایجاد میشوند و بعد از چند دقیقه برطرف میشوند.
بیحالی و افسردگی از علائم بیماری ام اس
ابتلا به بیماری آزاردهندهای نظیر MS، علاوه بر آسیب جسمی میتواند ابزاری برای شکنجه روحی فرد باشد. بسیاری از مبتلایان به اماس، احساس افسردگی، تحریکپذیری و تغییرات خلقوخو را یکی از مشکلات رایج خود بیان میکنند.
افسردگی یکی از نشانههای بیماری ام اس است
همچنین از علائم شایع بیماری ام اس میتوان به این علائم اشاره کرد:
- عدم هماهنگی بین کلمات در سخن گفتن
- سنگینی سر و بدن
- دیرهضم شدن غذا
- حساس و زودرنج شدن
- دیدن کابوس در برخی موارد
- علاقه به خوردن غذاهای سردی بخش (اسیدی) مانند لبنیات مخصوصاً ماست و بستنی
- در صورت پیشرفت بیماری عدم کنترل ادرار
- عدم تحمل هوای گرم و آب گرم
- عدم تحمل آب سرد و هوای سرد
- افسردگی و خودخوری
- انزواطلبی و گوشهگیری
- نداشتن تعادل و لرزش هنگام حرکت
- یاری نکردن ماهیچههای پا هنگام راه رفتن
- سرد شدن استخوانهای بدن خصوصاً پاها.
چه کسانی در معرض ابتلا به بیماری ام اس قرار دارند؟
بهطورکلی علاوه بر افراد عصبی و پراسترس بیشتر دو گروه اشخاص با رفتارهای غلط خود را در معرض ابتلا به بیماری ام اس قرار میدهند که شامل:
افراد حساس و زودرنج به اماس مبتلا میشوند
این نوع افراد عموماً اشخاصی هستند فوقالعاده حساس، زودرنج و عصبی و با کمترین ناملایمات از حالت عادی خارجشده و تعادل خود را از دست میدهند و ساعتها فکر خود را مشغول کرده و به خود و دیگران پیله میکنند.
افراد با طبع سردی به اماس مبتلا میشوند
افرادی هستند که ازنظر ژنتیک دارای طبع سردی بوده و مدام از غذاهای سردی بخش (غذاهایی با pH اسیدی) به حد وفور استفاده میکنند و علاقه زیادی به خوردنترشی، سرکه، تمبر هندی، ماست، قره قورت و امثالهم دارند.
----------------------------------------------------------------------------------------------
در خصوص مشاهده فیلم توضیحات کامل خواص
آب مغناطیسی و قلیایی در درمان و پیشگیری
بیماری ام اس
بر روی تصویر زیر کلیک فرمایید
**در خصوص تماشای فیلم توضیحات فرم مراقبت تا درمان بر روی تصویر زیر کلیک فرمایید**